Home » Graancirkels » Worden graancirkels gemaakt door Arcturianen?
Worden graancirkels gemaakt door Arcturianen?

Worden graancirkels gemaakt door Arcturianen?

Elke graancirkel heeft zijn specifieke formules en effecten. De graanformaties hebben invloed op mensen, planten, dieren, water, lucht, culturele en maatschappelijke verhoudingen en op moeder aarde.

Dat stelt de Amerikaanse schrijfster Judith Moore in haar boek De Taal Van Graancirkels. De cirkels maken volgens haar deel uit van een groot plan.

De formules in elke cirkel en de effecten ervan worden langs rasterlijnen over de hele wereldbol overgebracht. Cirkels in Europa en Noord-Amerika vullen elkaar aan, aldus Moore. Samen zijn ze gericht op een indrukwekkende lijst van de meest ernstige wereldwijde problemen. Daarom is het volgens haar zinvol om cirkels in andere landen te bestuderen.

Kosmische betekenis

Moore zegt dat iedereen persoonlijk kan profiteren van de effecten van iedere cirkel door te mediteren op deze tekeningen met grote krachten in een universele kosmische tekentaal. Zodoende kunnen ook de effecten van de cirkels op de aarde aanzienlijk versterkt worden.

De schrijfster is grootgebracht in de cultuur van de inheemse Amerikaanse volkeren. Sinds 1992 ontvangt ze naar eigen zeggen doorgevingen vanuit een Arcturiaans moederschip. Samen met Johan Keijser schrijft ze over de kosmische betekenis van graancirkels die door de Arcturianen gemaakt zouden zijn.

Het schrijversduo gaat in op 70 graancirkels in Nederland, andere Europese landen en Noord-Amerika, die tussen 1590 en 2005 zijn verschenen. Moore claimt te gast te zijn geweest op Arcturiaanse sterrenschepen en transmuteert naar eigen zeggen energie.

Buitenaardse wezens

Beweringen zoals die van Moore worden regelmatig ondersteund door anekdotisch bewijs. Zo meldde de Britse Daily Telegraph in 2009 dat een politieagent drie buitenaardse wezens bij een nieuwe gewasformatie in Wiltshire had gezien.

De agent zag de wezens in een weiland bij Silbury Hill en parkeerde zijn wagen aan de kant van de weg om te kijken wat ze aan het doen waren. Toen hij de drie ‘mannen’ – die ongeveer 1 meter 80 lang waren en blond haar hadden – naderde hoorde hij ‘het geluid van statische elektriciteit’.

Het trio maakte zich uit de voeten, maar de agent had nog nooit iemand zo snel zien rennen. De mysterieuze wezens verdwenen in het niets op het moment dat hij een fractie van een seconde opzij keek. De agent keerde terug naar huis en nam contact op met paranormaal onderzoekers om te vertellen dat hij een UFO had gezien.

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

67 comments

 1. Uhm, nee.
  Graancirkels worden gemaakt door:
  http://www.circlemakers.org/

  (0)
 2. de graancirkels van tegenwoordig worden gewoon door mensen gemaakt voor kunst niks aliens aan !! hou daar keer mee op !!!

  (0)
 3. Aliens zijn graanliefhebbers ofwat?
  Waarom altijd graan en niet op een andere manier, waarom altijd zo mysterieus doen, waarom niet gewoon ff landen in een drukke straat zodat we eindelijk kunnen zien dat het echt is? ze hoeven echt niet bang voor ons te zijn eerder andersom, dus das geen reden..

  (0)
 4. waarom altijd zo moeilijk en in een graanlandschap je vertonnen? land dan ook gewoon eens in een drukke winkelstraat zodat we allemaaal duidelijk kunnen zien dat ze bestaan, doe eens niet meer zo mysterieus man.
  Bang kunnen ze niet zijn want ze zijn sterker als ons, dus waarom in godsnaam laten ze zich altijd zo moeilijk zien dan???

  (0)
 5. misschien moet iemand die E,T,s is uitleggen hoe men graan moet malen want op deze manier met die ruimteschepen over dat graan rondjes draaien en plat drukken gaat niet lukken, er lopen op aarde vast wel een paar mensen rond die kontakt met E,T,s kunnen leggen,en laat diegene die een ingeving krijgt waar die E,T,s een graancirkel gaan proberen te malen eens een keer op tijd komen om dat nu eindelijk is uit te leggen hoe het moet met dat graan, en geen 1 of 2 dagen later,dan zijn we gelijk van die vernielzuchtige E,T apen af.

  (0)
 6. Arcturus is een ster. Sterren zijn zonnen en géén planeten. Wie wonen er op een gasbol(zon of ster)? Als we het nou over een planeet hebben zou het aannemelijker zijn. Maar Aldebaran?!
  Aldebaran heb ik wel eens vastgelegd toen ik Jupiter en de Pleiades filmde door mijn telescoop. Je ziet Aldebaran 2 keer voorbijkomen. In de intro de posities op Stellarium. Ik wilde de Pleiades een keer in het “geheel” filmen maar ik zit er door mijn telescoop gezien er altijd midden in. door de viewfinder op de telescoop (soort simpele verrekijker) lukte het wel(maar vaag)
  http://www.youtube.com/watch?v=GsQb9DpmR0w&list=PLA168E18B76910E38&index=8

  (0)
 7. Waarom moeten buitenaardsen zo moeilijk doen met het leggen van contact?

  (0)
 8. http://www.robbertvandenbroeke.nl/ Ik maak ze allemaal onder de naam Aliens!

  (0)
 9. kippenvel !

  (0)
 10. [quote name=”pietsnot”]misschien moet iemand die E,T,s is uitleggen hoe men graan moet malen want op deze manier met die ruimteschepen over dat graan rondjes draaien en plat drukken gaat niet lukken, er lopen op aarde vast wel een paar mensen rond die kontakt met E,T,s kunnen leggen,en laat diegene die een ingeving krijgt waar die E,T,s een graancirkel gaan proberen te malen eens een keer op tijd komen om dat nu eindelijk is uit te leggen hoe het moet met dat graan, en geen 1 of 2 dagen later,dan zijn we gelijk van die vernielzuchtige E,T apen af.[/quote]

  zij proberen ene boodschap over te dragen en jij noemt het vernielzuchtig???
  ik vind het maar vreemd zulke reacties magoed het zal wel aan mij liggen.

  (0)
 11. [quote name=”Ken”]Waarom moeten buitenaardsen zo moeilijk doen met het leggen van contact?[/quote]

  Omdat Aardse mensen moeilijk zijn? Ze begrijpen elkaar al niet eens…

  (0)
 12. De documentaire vond ik best interessant. Alleen zoooo ontzettend jámmer dat die Robbert van den Broeke op het einde weer genoemd wordt.
  Dat maakt het eerste deel van de docu (voor mij) dan meteen weer dubieus (zucht)

  (0)
 13. Mysteryman misschien laten zich wel altijd zien maar zijn wij niet (meer) in staat ze waar te nemen. Daar wel bij stil gestaan? Materie is een illusie.

  (0)
 14. [quote name=”Ken”]Waarom moeten buitenaardsen zo moeilijk doen met het leggen van contact?[/quote]
  wel bij meesten mensen is het niet simpel om kontakt te maken net zoals wij met hun maar om een ander reden .

  (0)
 15. Arcturianen? Lol, bestaan die dan? Het geheel wordt uitgevoerd het vliegende spaghettimonster!

  (0)
 16. [quote name=”Ken”]Waarom moeten buitenaardsen zo moeilijk doen met het leggen van contact?[/quote]

  Die buitenaardsen hebben geen Nederlands of een andere taal van hun ouders en op school geleerd. Lezen en schrijven ook al niet. Lastig nietwaar ?

  (0)
 17. Arcturianen en Plyadianen waren ook 3/4/5D zoals wij maar zijn nu 6/7/8/9…D. Dus dan is je planeet ook geen 3/4D meer maar bv in gastoestand. Maar goed, zij helpen hier een handje mee en vinden het leuk daarna af en toe een graancirkel achter te laten. Ik ben benieuwd of er hier nog mensen zijn die kunnen voelen of blijft het hier bij debunken alleen….

  (0)
 18. Contact maken?
  Dat kunnen mensen op deze wereld al niet met elkaar ,dat zien hun ook zou jij hiertussen willen zitten ?
  Eenheid op deze wereld kan wonderen verichten .!

  (0)
 19. Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?

  (0)
 20. [quote name=”Luciel”]Arcturianen? Lol, bestaan die dan? Het geheel wordt uitgevoerd het vliegende spaghettimonster![/quote]
  Je mag wel iets meer respect hebben hoor.

  (0)
 21. [quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Helemaal eens Lilian, laten we ons richten op de boodschappen en niet op de mensen die nietszeggende teksten plaatsen.

  Het licht overwint alles. Nu het heet wordt onder de voeten van de oude garde ( en aanverwanten) zien we ineens meer verzet van hun zijde wat toch zinloos is. Laten wij ons met elkaar op het licht richten en dan kunnen we met elkaar de overwinning bereiken!

  (0)
 22. graancirkels worden gemaakt door mensen! niets geheimzinnigs aan!
  net zoals rosswel,daar is qua buitenaards niets geweest,alleen maar onzin van mensen die de echte waarheid niet willen en kunnen zien!vanalles n mystery maken,n geheim maken,n mogenlijkheid maken.
  de mens is de grote leugenaar,met fantasie!geef me een duidelijk tastbaar niet teweerleggen bewijs ! DIE IS ER NIET! via via via via!onduidelijke foto,s,en films!je kan van alles willen dat het er is,maar het is er niet!wees toch eens nuchter!

  (0)
 23. [quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Het zomaar voor waar aannemen. Ooit wel is een graancirkel in beton of asfalt gezien? Dat zou pas indruk maken, gek genoeg zie je dat nooit.

  (0)
 24. [quote name=”roel”]Mysteryman misschien laten zich wel altijd zien maar zijn wij niet (meer) in staat ze waar te nemen. Daar wel bij stil gestaan? Materie is een illusie.[/quote]
  Misschien is ons hele leven een illusie. Heb je daar wel eens bij stil gestaan!!!!!

  (0)
 25. @#12 Mojomirosa: Ik begrijp je mening over Robbert van den Broeke. Op zijn site staan ook dingen waar ik mijn twijfels bij zette.
  Ik ben nu wat jaartjes bezig met spiritualiteit en heb bij deze ontwikkeling hulp gehad van mensen die al veel verder zijn dan mij. 1 daarvan is een goede vriendin waar ik zeker benieuwd was naar haar mening over Robbert en zijn site. Zij vertelde dat ze jaren terug met Robbert te maken heeft gehad toen haar moeder ziek was. Die was al opgegeven en in pijn. Robbert heeft toentertijd enorm geholpen en de pijn weg gehaald. Zij vertelde dat alles van Robbert wel degelijk echt is. Uiteraard ben ik er zelf niet bij geweest, maar toen ik in de shit zat heeft ze mij met haar gaven geholpen en tot nu toe heeft ze altijd overal gelijk in gekregen. Dus ik dat opzicht ben ik bereid dat van haar aan te nemen. Ook staan op Robbert’s site uitleg van die zaak waar toen zoveel om te doen was en filmpjes waar hij bezig is ook met derden zich te bewijzen op echtheid.
  Maar goed, ieder zijn mening. Ik wou het even kwijt omdat ik later van mening ben veranderd. 😉

  (0)
 26. [quote name=”biko steve”]Uhm, nee.
  Graancirkels worden gemaakt door:
  http://www.circlemakers.org/[/quote]

  Dat lijkt me een logischer verklaring inderdaad. Alsof buitenaardsen zich bezig gaan houden met tekeningen maken in korenvelden op een planeet…..tuurlijk lekker verder dromen. Als ze contact willen maken bellen ze wel gewoon op hoor 🙂

  (0)
 27. [quote name=”Artist”]@#12 Mojomirosa: Ik begrijp je mening over Robbert van den Broeke. Op zijn site staan ook dingen waar ik mijn twijfels bij zette.
  Ik ben nu wat jaartjes bezig met spiritualiteit en heb bij deze ontwikkeling hulp gehad van mensen die al veel verder zijn dan mij. 1 daarvan is een goede vriendin waar ik zeker benieuwd was naar haar mening over Robbert en zijn site. Zij vertelde dat ze jaren terug met Robbert te maken heeft gehad toen haar moeder ziek was. Die was al opgegeven en in pijn. Robbert heeft toentertijd enorm geholpen…[/quote]

  Ik respecteer je mening.De mijne over Robbert is anders. Wat vreselijk voor de moeder met die pijnen. Maar ik denk dat het echt haar eigen kracht geweest is die haar “geholpen” heeft. En als zij het gevoel heeft dat het door Robbert is dan heeft hij haar indirect “geholpen”.
  Ik geloof niet in die Robbert, vanaf het eerste moment toen ik hem op tv zag ging bij mij de alarmbel af. Míjn intuïtie geeft een ander signaal.
  Hij zal vast een lieve aardige jongen zijn maar dat doet niet ter zake. Ik heb uit nieuwsgierigheid even op zijn site gekeken maar na het zien van die filmpjes met geestverschijningen rondom hem (extra layer die je achteraf mee kan laten lopen in een videobewerkingsprogramma)was ik er gauw klaar mee.

  (0)
 28. [quote name=”rouler”]graancirkels worden gemaakt door mensen! niets geheimzinnigs aan!
  net zoals rosswel,daar is qua buitenaards niets geweest,alleen maar onzin van mensen die de echte waarheid niet willen en kunnen zien!vanalles n mystery maken,n geheim maken,n mogenlijkheid maken.
  de mens is de grote leugenaar,met fantasie!geef me een duidelijk tastbaar niet teweerleggen bewijs ! DIE IS ER NIET! via via via via!onduidelijke foto,s,en films!je kan van alles willen dat het er is,maar het is er niet!wees toch eens nuchter![/quote]

  Daar denkt Edgar Mitchell (6e astronaut op de maan) heel anders over 🙂
  Hij is daar geboren en getogen en weet van de hoed en de rand.

  (0)
 29. [quote name=”Donderpoes26″][quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Helemaal eens Lilian, laten we ons richten op de boodschappen en niet op de mensen die nietszeggende teksten plaatsen.

  Het licht overwint alles. Nu het heet wordt onder de voeten van de oude garde ( en aanverwanten) zien we ineens meer verzet van hun zijde wat toch zinloos is.[/quote]

  Is het verzet tegen ‘de oude garde’ dan niet ook zinloos? Ik bedoel dat eigenlijk in het licht van “waar je je tegen afzet wordt sterker”.
  Verzet tegen ‘de oude garde’, ‘de oude garde’ zaken misgunnen, zich verheugen op de ondergang van ‘de oude garde’ en dat soort zaken zijn nou niet bepaald tekenen van licht en liefde.

  [quote name=”Donderpoes26″]Laten wij ons met elkaar op het licht richten en dan kunnen we met elkaar de overwinning bereiken![/quote]

  Als je uit bent op een overwinning, dan betekent dat eigenlijk je een vijand hebt. Waar je je zich tegen verzet wordt sterker, dus is het dan niet beter ‘de oude garde’ lief te hebben?

  (0)
 30. [quote name=”Sander”][quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Het zomaar voor waar aannemen. Ooit wel is een graancirkel in beton of asfalt gezien? Dat zou pas indruk maken, gek genoeg zie je dat nooit.[/quote]

  Logisch, dan zou het ook een betoncirkel of een asfaltcirkel heten. 😉

  (0)
 31. Wanneer we ons op boodschappen gaan richten? Zodra de boodschappen duidelijk zijn. Iedereen over de wereld geeft een andere draai aan de zogenaamde boodschappen. Moeilijk om te communiceren? Mwoa, als je zo ver bent dat je ons kan opzoeken en ons (blijkbaar al jarenlang op de voet volgt en (volgens sommigen) graancirkels met de meest prachtige en (wederom, volgens sommigen)wiskundige formules daarin verwerkt moet er ook een manier zijn om duidelijk te communiceren. Ik zie het nut niet in waarom, mochten wij bezocht worden (waar ik ergens toch wel in geloof) je je al zolang verstopt en jezelf niet toont aan de wereld. Omdat we niet klaar zijn voor verlichting? Als ik op deze site zo eens lees wie zichzelf “verlicht” vind krijg ik het gevoel dat verlichting 180 graden moet draaien.

  Mensen lullen over bewijs, over gevoel, over 3d, 7d, weet ik het, maar niets van wat er gezegd wordt in beide kampen is enig onderleggend bewijs voor. Ja, bewijs. Je kan wel op een gevoel afgaan “dat er Plyaden zijn die ons bezoeken” maar dat maakt je op dat moment geen spat anders dan een christen, een jood of een moslim; het blijft geloven. Je ontvangt boodschappen van Salusa? Mensen ontvangen boodschappen van Jezus of God, dat verschilt niets van elkaar.

  Zodra je gelooft in iets waar geen bewijs voor is, ben je gewoon religieus bezig. Niets mis mee verder, maar verdedig je mening/opvatting/geloof dan niet alsof het de waarheid is.

  (0)
 32. [quote name=”rouler”]graancirkels worden gemaakt door mensen! niets geheimzinnigs aan!
  net zoals rosswel,daar is qua buitenaards niets geweest,alleen maar onzin van mensen die de echte waarheid niet willen en kunnen zien!vanalles n mystery maken,n geheim maken,n mogenlijkheid maken.
  de mens is de grote leugenaar,met fantasie!geef me een duidelijk tastbaar niet teweerleggen bewijs ! DIE IS ER NIET! via via via via!onduidelijke foto,s,en films!je kan van alles willen dat het er is,maar het is er niet!wees toch eens nuchter![/quote]

  Nog steeds mensen die tegen beter in blijven vertellen dat ook die hele ingewikkelde graancirkels zijn gemaakt door mensen. Dat is onmogelijk. Omdat er een aantal simpele graancirkels zijn gemaakt door mensen gaan bekrompenen (al of niet gespeeld) er van uit dat alle graancirkels zijn gemaakt door mensen. Ik ben dat hele welles nietes gedoe beu. Bah bah.

  (0)
 33. [quote name=”Sander”][quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Het zomaar voor waar aannemen. Ooit wel is een graancirkel in beton of asfalt gezien? Dat zou pas indruk maken, gek genoeg zie je dat nooit.[/quote] je bedoelt dan een betoncirkel en asvaltcirkel, graancirkel in beton en asvalt gaat zo lastig :'( 😀 😀

  (0)
 34. [quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Hangt nogal samen denk je niet?
  Zonder bewijs nemen alleen de zweefteven de ‘boodschap’ serieus.

  (0)
 35. wanneer eens een graancirkel waarbij de halmen per vier in elkaar gevlochten zijn ofzo, dat zou ineens duidelijk maken of het door mensen is gemaakt of niet.
  somewhere, someone is playing with us 😉
  al dan niet de overheid zelf …

  (0)
 36. De afbeelding, die door de Arcturianen gemaakt zou zijn, is lang niet slecht. Ik nodig ze uit om mijn gazon (50 x 85 meter) van een dergelijk iets te voorzien. Over een eventuele honorering valt te praten.

  (0)
 37. [quote name=”lauke”][quote name=”Sander”][quote name=”Lilian”]Ik ben het welles/nietes over bewijs beu.

  Wanneer gaan we ons op de boodschappen richten?[/quote]

  Het zomaar voor waar aannemen. Ooit wel is een graancirkel in beton of asfalt gezien? Dat zou pas indruk maken, gek genoeg zie je dat nooit.[/quote] je bedoelt dan een betoncirkel en asvaltcirkel, graancirkel in beton en asvalt gaat zo lastig :'( 😀 :-D[/quote]

  Het zou wel leuk zijn dat de cirkelmakers op de Dam in Amsterdam een steencirkel zouden maken. De Dam en die naald is net als Wiltshire ook een Leypunt. Over de discussie of graancirkels door mensen worden gemaakt met stokken, planken en touwen. De ingewikkelder graancirkels zijn onmogelijk te maken door mensen en zijn door anderen gemaakt van buitenaardse oorsprong.

  (0)
 38. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”rouler”]graancirkels worden gemaakt door mensen! niets geheimzinnigs aan!
  net zoals rosswel,daar is qua buitenaards niets geweest,alleen maar onzin van mensen die de echte waarheid niet willen en kunnen zien!vanalles n mystery maken,n geheim maken,n mogenlijkheid maken.
  de mens is de grote leugenaar,met fantasie!geef me een duidelijk tastbaar niet teweerleggen bewijs ! DIE IS ER NIET! via via via via!onduidelijke foto,s,en films!je kan van alles willen dat het er is,maar het is er niet!wees toch eens nuchter![/quote]

  Nog steeds mensen die tegen beter in blijven vertellen dat ook die hele ingewikkelde graancirkels zijn gemaakt door mensen. Dat is onmogelijk. Omdat er een aantal simpele graancirkels zijn gemaakt door mensen gaan bekrompenen (al of niet gespeeld) er van uit dat alle graancirkels zijn gemaakt door mensen. Ik ben dat hele welles nietes gedoe beu. Bah bah.[/quote]

  Geen idee hoe creatief mensen zijn? Er bestaan complexere zaken zoals graancirckels. De mens is tot veel in staat.

  (0)
 39. Of die Robert van de Broeke een een of andere leugenaar is laat ik persoonlijk lekker zitten. Die graancirkels die in Wiltshire met geometrische patronen zijn ontstaan zijn onmogelijk te maken met touwen, planken en degelijke. Deze graancirkels zijn gemaakt door u mag in vullen door wie dan ook. Deze graancirkelmakers hebben een magische oorsprong en deze magische oorsprong kan best wel en heel goed wel eens buitenaards zijn. Wat denkt u. Zeg het maar !

  (0)
 40. [quote name=”Aardebewoner”]Over de discussie of graancirkels door mensen worden gemaakt met stokken, planken en touwen. De ingewikkelder graancirkels zijn onmogelijk te maken door mensen en zijn door anderen gemaakt van buitenaardse oorsprong.[/quote]

  De mens is in staat een karretje op Mars te laten rijden, te besturen, foto’s te laten maken en deze naar aarde te sturen.

  De mens kan afdalen tot de bodem in de diepste oceaantrog (11 km diep, James Cameron, in 2012) en weer veilig terugkeren.

  De mens kan op atoomniveau waarnemingen verrichten en dingen maken.

  Als de mens dat al kan, dan is een graancirkel niet zo heel speciaal, toch?

  (0)
 41. [quote name=”Aardebewoner”]Over de discussie of graancirkels door mensen worden gemaakt met stokken, planken en touwen. De ingewikkelder graancirkels zijn onmogelijk te maken door mensen en zijn door anderen gemaakt van buitenaardse oorsprong.[/quote]
  Dat is echter nooit gefilmd. Dat -ingewikkelde- cirkels door mensen gemaakt worden wel. Ook niet veel, want dan is de grap er af, maar het is vastgelegd.
  http://www.youtube.com/watch?v=a_opN9ghPKQ

  Onderschat de mogelijkheden van de mens zelf niet. En google eens wat verder dan de site van Janet.. 😉
  Er zijn zelfs sites waarop wordt uitgelegd hoe met pc’s -zéér ingewikkelde- tekeningen worden gemaakt, die vervolgens dmv GPS in een veld worden ‘geplankt’.

  (0)
 42. [quote name=”Freek”][quote name=”Aardebewoner”]Over de discussie of graancirkels door mensen worden gemaakt met stokken, planken en touwen. De ingewikkelder graancirkels zijn onmogelijk te maken door mensen en zijn door anderen gemaakt van buitenaardse oorsprong.[/quote]

  De mens is in staat een karretje op Mars te laten rijden, te besturen, foto’s te laten maken en deze naar aarde te sturen.

  De mens kan afdalen tot de bodem in de diepste oceaantrog (11 km diep, James Cameron, in 2012) en weer veilig terugkeren.

  De mens kan op atoomniveau waarnemingen verrichten en dingen maken.

  Als de mens dat al kan, dan is een graancirkel niet zo heel speciaal, toch?[/quote]

  kleine nuance: sommige mensen kunnen veel 🙂

  (0)
 43. [quote name=”Freek”][quote name=”Aardebewoner”]Over de discussie of graancirkels door mensen worden gemaakt met stokken, planken en touwen. De ingewikkelder graancirkels zijn onmogelijk te maken door mensen en zijn door anderen gemaakt van buitenaardse oorsprong.[/quote]

  De mens is in staat een karretje op Mars te laten rijden, te besturen, foto’s te laten maken en deze naar aarde te sturen.

  De mens kan afdalen tot de bodem in de diepste oceaantrog (11 km diep, James Cameron, in 2012) en weer veilig terugkeren.

  De mens kan op atoomniveau waarnemingen verrichten en dingen maken.

  Als de mens dat al kan, dan is een graancirkel niet zo heel speciaal, toch?[/quote]

  dat klopt,
  maar of mensen zoiets in een paar uur tijd voormekaar krijgen?
  zonder dat iemand het merkt
  ik betwijfel het zeer zwaar!

  (0)
 44. tekst werd niet geplaatst? poging 2..
  [quote name=”Aardebewoner”]Nog steeds mensen die tegen beter in blijven vertellen dat ook die hele ingewikkelde graancirkels zijn gemaakt door mensen. Dat is onmogelijk. Omdat er een aantal simpele graancirkels zijn gemaakt door mensen gaan bekrompenen (al of niet gespeeld) er van uit dat alle graancirkels zijn gemaakt door mensen. Ik ben dat hele welles nietes gedoe beu. Bah bah.[/quote]
  Nog steeds mensen die tegen beter in blijven vertellen dat ook die hele ingewikkelde graancirkels zijn gemaakt door mensen. Dat is onmogelijk. Omdat er een aantal simpele graancirkels zijn gemaakt door mensen gaan bekrompenen (al of niet gespeeld) er van uit dat alle graancirkels zijn gemaakt door mensen. Ik ben dat hele welles nietes gedoe beu. Bah bah.

  Simpele graancirkels door mensen gemaakt? En ingewikkelde vormen dus niet?? U onderschat de mens en zijn capaciteiten nogal, dunkt me.
  Met behulp van PC’s worden -de meest ingewikkelde- patronen ontworpen, die vervolgens dmv GPS coördinatie op de juiste plek uitgezet worden. En het maken er van is terug te vinden op internet, als tekst en video. Ook van zeer complexe werken. Wat van cirkels met een buitenaardse oorsprong niet gezegd kan worden..
  http://www.youtube.com/watch?v=a_opN9ghPKQ
  Ik raad u aan om eens door te zoeken naar cirkel makers, er is op google meer te vinden dan slechts de verhalen van Janet.. U doet trouwens hartelijk mee aan het welles nietes spelletje. Zonder steekhoudende argumenten, overigens.

  (0)
 45. @ Biko Steve en Rouler: Scharen jullie je dan maar bij de mensen die 1 of 2 filmpjes op Youtube hebben gezien waar mensen een aantal graancirkels zelf hebben gemaakt. Om dan vervolgens aan te nemen dat ze natuurlijk daarna meteen allemaal zo gemaakt zijn…Hoe kort door de bocht (of graancirkel lol) is dat?
  Die complexere, waar mensen van zeggen dat het niet mogelijk is dat ze door mensen zijn gemaakt… Als deze toch door mensen zouden zijn gemaakt,zouden diegene daar dan niet credit voor willen opstrijken? Want die zou daar flink wat geld mee kunnen verdienen en aandacht mee kunnen krijgen. Die hebben dan ook waarschijnlijk geen baan omdat zo’n complexe wel iets langer zou duren om te maken dan een paar nachtelijke uurtjes… En dan zouden ze al eerder ontdekt zijn en was er wel meer media aandacht voor geweest voor de kunstige werkjes.
  Dan schaar ik mij toch liever bij de mensen die daar iets kritischer naar kijken lol

  (0)
 46. [quote name=”Aardebewoner”]Die graancirkels die in Wiltshire met geometrische patronen zijn ontstaan zijn onmogelijk te maken met touwen, planken en degelijke.[/quote]

  Je zult versteld staan van wat je met een gedegen planning, logica EN touwen en planken maken kunt:

  NEWS UPDATE 11-07-2013:
  We created this crop circle in barely at Broad Hinton in Wiltshire. It represents a biological virus and will be used in a French TV science show.

  http://www.circlemakers.org/new_documents.html

  (0)
 47. [quote name=”Artist”]@ Biko Steve en Rouler: Scharen jullie je dan maar bij de mensen die 1 of 2 filmpjes op Youtube hebben gezien waar mensen een aantal graancirkels zelf hebben gemaakt. Om dan vervolgens aan te nemen dat ze natuurlijk daarna meteen allemaal zo gemaakt zijn…Hoe kort door de bocht (of graancirkel lol) is dat?
  Die complexere, waar mensen van zeggen dat het niet mogelijk is dat ze door mensen zijn gemaakt… Als deze toch door mensen zouden zijn gemaakt,zouden diegene daar dan niet credit voor willen opstrijken? Want die zou daar flink wat geld mee kunnen verdienen en aandacht mee kunnen krijgen. Die hebben dan ook waarschijnlijk geen baan omdat zo’n complexe wel iets langer zou duren om te maken dan een paar nachtelijke uurtjes… En dan zouden ze al eerder ontdekt zijn en was er wel meer media aandacht voor geweest voor de kunstige werkjes.
  Dan schaar ik mij toch liever bij de mensen die daar iets kritischer naar kijken lol[/quote]

  Het gaat niet om 1 of 2 filmpjes van simpele patronen, het gaat om een wereldwijde community van bevlogen crop circle artists die de meest ingewikkelde geometrische patronen weten te om te zetten in crop circles met de meest simpele gereedschappen, zoals planken en touwen.

  Je kan zo’n plank natuurlijk ook voor je hoofd binden met het touw en blijven ‘geloven’in witte stipjes die binnen no time zoiets bewerkstelligen.

  (0)
 48. [quote name=”biko steve”][quote name=”Aardebewoner”]Die graancirkels die in Wiltshire met geometrische patronen zijn ontstaan zijn onmogelijk te maken met touwen, planken en degelijke.[/quote]

  Je zult versteld staan van wat je met een gedegen planning, logica EN touwen en planken maken kunt:

  NEWS UPDATE 11-07-2013:
  We created this crop circle in barely at Broad Hinton in Wiltshire. It represents a biological virus and will be used in a French TV science show.

  http://www.circlemakers.org/new_documents.html[/quote]

  Deze vlinder/mens van een paar jaar geleden. Vrij ingewikkeld patroon. Én groot: 450×530 m. Indrukwekkend.

  Man made.

  http://buurtlink.nl/AssetServer.ashx/760134?bl-slideshow-image

  (0)
 49. [quote name=”Theo”][quote name=”biko steve”][quote name=”Aardebewoner”]Die graancirkels die in Wiltshire met geometrische patronen zijn ontstaan zijn onmogelijk te maken met touwen, planken en degelijke.[/quote]

  Je zult versteld staan van wat je met een gedegen planning, logica EN touwen en planken maken kunt:

  NEWS UPDATE 11-07-2013:
  We created this crop circle in barely at Broad Hinton in Wiltshire. It represents a biological virus and will be used in a French TV science show.

  http://www.circlemakers.org/new_documents.html[/quote]

  Deze vlinder/mens van een paar jaar geleden. Vrij ingewikkeld patroon. Én groot: 450×530 m. Indrukwekkend.

  Man made.

  http://buurtlink.nl/AssetServer.ashx/760134?bl-slideshow-image[/quote]

  Man made, maar NIET binnen enkele seconden/minuten, zoals graancirkels doorgaans de tijd nodig hebben om gemaakt te worden. Bovendien: man made laat sporen na van voetafdrukken, tractors enz.

  (0)
 50. Hoe kan het na zoveel jaren graancirkels er niet 1 mens die precies vertelt hoe hij het gedaan heeft.
  Niet 1 die zegt die en die heb ik allemaal zo gemaakt.
  je moet toch wel heel trots zijn dat je die hele moeilijke figuren in een paar uur maakt, maar je vertelt het niemand, daar geloof ik niets van.

  (0)
 51. [quote name=”Westbound”]Man made, maar NIET binnen enkele seconden/minuten, zoals graancirkels doorgaans de tijd nodig hebben om gemaakt te worden. Bovendien: man made laat sporen na van voetafdrukken, tractors enz.[/quote]

  Oh? Ontstaan graancirkels binnen enkele seconden/minuten? Waar vind je dat?
  Vanzelfsprekend is een grote cirkel niet in 5 minuten gemaakt, daarvoor heeft men uitgebreid de tijd: van zonsondergang tot zonsopkomst.
  Maar er is geen enkele betrouwbare verklaring die aantoont dat er ‘ineens’ een cirkel ontstond.

  Natuurlijk, de man die langs een veld liep en zo’n cirkel zag, terwijl hij die 10 minuten eerder op de heenweg níet gezien had.
  Waarschijnlijk omdat ie er überhaupt niet op lette.. Dus dat is geen ‘bewijs’ dat zo’n cirkel in tien minuten ontstond, dat is een bewijs van de selectieve waarneming van de mens.

  Maar, ook voor u het advies: google eens wat verder dan Janet Ossebaard. En verbaas u over de vindingrijkheid en mogelijkheden van de mens.

  (0)
 52. [quote name=”kengai”]Hoe kan het na zoveel jaren graancirkels er niet 1 mens die precies vertelt hoe hij het gedaan heeft.
  Niet 1 die zegt die en die heb ik allemaal zo gemaakt.
  je moet toch wel heel trots zijn dat je die hele moeilijke figuren in een paar uur maakt, maar je vertelt het niemand, daar geloof ik niets van.[/quote]

  Dan zoek je niet goed genoeg.
  Als je je verdiept in de crop circle scene kom je veel te weten over wie welke circles gemaakt heeft, ze hangen het niet aan de grote klok natuurlijk want het is tegen de wet om iemands gewassen plat te trappen.

  Er zijn legale en illegale circles, de legale circles zijn vaak in opdracht en daar kunnen de makers zonder in de problemen te komen mee naar buiten treden. Dat doen ze dan vaak ook.

  (0)
 53. [quote name=”kengai”]Hoe kan het na zoveel jaren graancirkels er niet 1 mens die precies vertelt hoe hij het gedaan heeft.
  Niet 1 die zegt die en die heb ik allemaal zo gemaakt.
  je moet toch wel heel trots zijn dat je die hele moeilijke figuren in een paar uur maakt, maar je vertelt het niemand, daar geloof ik niets van.[/quote]
  Nee, dat geloof ik ook niet. Het is ook niet zo.

  er zijn genoeg graancirkels waarvan de makers bekend zijn, ook de ingewikkeldere.
  http://www.circlemakers.org/

  (0)
 54. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”rouler”]graancirkels worden gemaakt door mensen! niets geheimzinnigs aan!
  net zoals rosswel,daar is qua buitenaards niets geweest,alleen maar onzin van mensen die de echte waarheid niet willen en kunnen zien!vanalles n mystery maken,n geheim maken,n mogenlijkheid maken.
  de mens is de grote leugenaar,met fantasie!geef me een duidelijk tastbaar niet teweerleggen bewijs ! DIE IS ER NIET! via via via via!onduidelijke foto,s,en films!je kan van alles willen dat het er is,maar het is er niet!wees toch eens nuchter![/quote]

  Nog steeds mensen die tegen beter in blijven vertellen dat ook die hele ingewikkelde graancirkels zijn gemaakt door mensen. Dat is onmogelijk. Omdat er een aantal simpele graancirkels zijn gemaakt door mensen gaan bekrompenen (al of niet gespeeld) er van uit dat alle graancirkels zijn gemaakt door mensen. Ik ben dat hele welles nietes gedoe beu. Bah bah.[/quote]
  En waarom is dat onmogelijk? Omdat jij het niet kan betekent dat dat het voor iedereen onmogelijk is?

  Niet je eigen onkunde projecteren op anderen en daar conclusies voor de gehele mensheid op baseren. Ik kan wel 100 veel ingewikkeldere zaken bedenken dan graancirkels waar de mensheid ook in geslaagd is.

  (0)
 55. [quote name=”kengai”]Hoe kan het na zoveel jaren graancirkels er niet 1 mens die precies vertelt hoe hij het gedaan heeft.
  Niet 1 die zegt die en die heb ik allemaal zo gemaakt.
  je moet toch wel heel trots zijn dat je die hele moeilijke figuren in een paar uur maakt, maar je vertelt het niemand, daar geloof ik niets van.[/quote]

  Ik heb ‘m al diverse keren eerder gepost op niburu maar hier nogmaals, het maken van een prachtige complexe graancircel, in een paar uurtjes tijd.
  http://www.youtube.com/watch?v=rtkMrNrEMLM

  (0)
 56. Geloof er helemaal niets van dat mensen in staat zijn tot zulke complexe dingen en dan ook nog eens nooit betrapt worden, want je kunt dat niet alleen en als groep laat je sporen na.
  Het is gewoon te simpel om te denken dat een bepaalde groep dit doet en waarom, er is namelijk geen glorie te behalen, want je mag je niet bekend maken, wat een werk en heb je niets beter te doen.

  (0)
 57. @#48 biko steve: Je kan zo’n plank natuurlijk ook voor je hoofd binden met het touw en blijven ‘geloven’ in witte stipjes die binnen no time zoiets bewerkstelligen .

  Zo te horen spreek je uit ervaring en nee, dat zou voor mij ook niet werken 😉

  Knap ook dat ze met die planken en touwen ook bij sommige plekken ook straling kunnen veroorzaken en wiskundige precisie hebben toegepast.

  (0)
 58. @#57 kengai: Lekker laten gaan joh. Ze doen net of ze overal bij zijn geweest, terwijl ze niet verder zijn gekomen dan het internet.
  Het feit dat er genoeg bestaan waar mensen nog steeds hun vraagtekens bij zetten, zegt genoeg. Negeer je deze, dan berust je je op (eigen) aannames, oftewel wat je zelf gelooft dat goed zal zijn. Je kunt je beter afvragen waarom ze zich zo druk maken over het feit dat er mensen zijn die het mogelijk achten dat er naast de door de mens gecreëerde graancirkels, ook andere zijn waar nog geen verklaring voor is gevonden. Ik denk dat die mensen toch eens moeten nadenken of Niburu dan wel zo’n goede site voor ze is, omdat het vol staat met ‘mogelijke theorieën’. Best sneu, want die mensen voelen zich blijkbaar verplicht om hier hun waarheid te verkondigen (en soms zelfs opdringen). En als je nagaat dat er meerdere artikelen per dag worden geplaatst, kun je aannemen dat deze mensen het best zwaar hebben, want dan moeten ze ook erg vaak berichtjes tikken… 😉

  (0)
 59. Al meer gezegd graancirkels zijn niet door mensen gemaakt …en die dit geloven hebben zelf een geloof van reutelmeteutel .Er zijn kunstenaars oke maar ook zij werken voor het geld en waarom zoveel uren draaien en dan voor niks en ook nog eens in tig van anderen landen het zelfde doen gebruik je verstand en laat het niet in je achter werk zitten niemand werk voor niks en aangezien dat het heel de nacht duurt voor een graancirkel ben je gek om dit te doen en moest ik ze maken zal ik er wel de betekenis bij gaan vertellen, heeft dit ook ooit iemand eens gedaan te zeggen IK HEB ZE GEMAAKT nee .Dus een kat kun je wees maken dat het mensen handen zijn geweest maar bij mij gaat deze vlieger toch niet op helaas

  (0)
 60. [quote name=”kengai”]Geloof er helemaal niets van dat mensen in staat zijn tot zulke complexe dingen en dan ook nog eens nooit betrapt worden, want je kunt dat niet alleen en als groep laat je sporen na.
  Het is gewoon te simpel om te denken dat een bepaalde groep dit doet en waarom, er is namelijk geen glorie te behalen, want je mag je niet bekend maken, wat een werk en heb je niets beter te doen.[/quote]
  Die aliens die het gedaan hebben maken zich ook niet bekend en hebben kennelijk ook niks beters te doen.

  Vanwaar trouwens die gedachten dat mensen alleen dingen doen als er glorie te behalen is? Misschien geldt dat voor jou maar blijkbaar zijn er ook mensen die gewoon iets doen voor de lol. Omdat het kan.

  (0)
 61. [quote name=”cathy”]Al meer gezegd graancirkels zijn niet door mensen gemaakt …en die dit geloven hebben zelf een geloof van reutelmeteutel .Er zijn kunstenaars oke maar ook zij werken voor het geld en waarom zoveel uren draaien en dan voor niks en ook nog eens in tig van anderen landen het zelfde doen gebruik je verstand en laat het niet in je achter werk zitten niemand werk voor niks en aangezien dat het heel de nacht duurt voor een graancirkel ben je gek om dit te doen en moest ik ze maken zal ik er wel de betekenis bij gaan vertellen, heeft dit ook ooit iemand eens gedaan te zeggen IK HEB ZE GEMAAKT nee .Dus een kat kun je wees maken dat het mensen handen zijn geweest maar bij mij gaat deze vlieger toch niet op helaas[/quote]

  Heb je ooit een graffiti artiest aan het werk gezien? 99% spuit ’s nachts, stiekem, omdat het illegaal is.
  ‘Gisteren stond er nog niets op mijn muur. En moet je nóu eens kijken! En ik heb niemand gezien. En zo knap gemaakt, dat kan geen mens.’

  Die argumentatie lees ik hier ook. Maar dat zegt niets over ‘níet door mensen gemaakt’.

  (0)
 62. Best zielig en wie heeft het ineens over aliens, die bestaan toch niet of misschien ook weer wel, nou eerst zien dan geloven.

  (0)
 63. [quote name=”Wesley”][quote name=”kengai”]Geloof er helemaal niets van dat mensen in staat zijn tot zulke complexe dingen en dan ook nog eens nooit betrapt worden, want je kunt dat niet alleen en als groep laat je sporen na.
  Het is gewoon te simpel om te denken dat een bepaalde groep dit doet en waarom, er is namelijk geen glorie te behalen, want je mag je niet bekend maken, wat een werk en heb je niets beter te doen.[/quote]
  Die aliens die het gedaan hebben maken zich ook niet bekend en hebben kennelijk ook niks beters te doen.
  [/quote]

  Eigenlijk is het best logisch… stel.. wij kunnen ons eindelijk ver in de ruimte begeven..en we vinden andere bewoonde planeten. Wat doen we dan? Ik zeg..dan gaan we stiekem rare en onbegrijpelijke figuren maken. En afentoe pijlsnel overvliegen enzo. Leueueuuek 😉

  (0)
 64. OF..stel… wij vinden andere bewoonde planeten… en we wandelen daar rond, en vliegen en schreeuwen maarrrrrrrr bijna niemand merkt ons op. We zijn onzichtbaar voor die wezens.
  Zwaar gefrustreerd raken we. En proberen kenbaar te maken dat we er zijn. We proberen contact te leggen met de enkeling die ons wel opmerkt. Maar die worden voor gek verklaard.
  We schrijven “hallooooo” op de grond. Maar die wezen zijn zoooo dom…die snappen echt niks.

  Knuf

  (0)
 65. Padja, een buitenaards wezen zal natuurlijk net zo handelen als een mens, want de mens is toch het enige intelligente wezen in het heelal en buitenaardsen hebben dezelfde beredeneringen als mensen.
  Ja we begrijpen die buitenaardsen precies, net als de mens, egoistisch en hebzuchtig.

  (0)
 66. [quote name=”padja”]OF..stel… wij vinden andere bewoonde planeten… en we wandelen daar rond, en vliegen en schreeuwen maarrrrrrrr bijna niemand merkt ons op. We zijn onzichtbaar voor die wezens.
  Zwaar gefrustreerd raken we. En proberen kenbaar te maken dat we er zijn. We proberen contact te leggen met de enkeling die ons wel opmerkt. Maar die worden voor gek verklaard.
  We schrijven “hallooooo” op de grond. Maar die wezen zijn zoooo dom…die snappen echt niks.

  Knuf[/quote]

  Nou volgens Bartjes hebben de regeringen al tiéntallen jaren ‘contact’ met ‘aliens’ ,nogal sneaky dus dat gedoe met graancirkels (áls het tenminste echt van z,g buitenaardsen afkomt he, wat volgens mij lariekoek is )Ik zag gisteren weer en vreemd licht die om de tweehonderd meter of zo een fel licht gaf leek wel op (spionage) foto,s maken.Dit kat en muis spel lijkt erg op de áardse aanpak van de elite.

  (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *