Homepagina » UFO » UFO of raket? Mysterieuze lichten massaal gezien boven Midden-Oosten (video)
ufoofraket2934793234

UFO of raket? Mysterieuze lichten massaal gezien boven Midden-Oosten (video)

Een ruimteschip boven Israël? Een satelliet of een Russische ballistische raket? De politie werd overspoeld door telefoontjes met betrekking tot een ongeïdentificeerd object dat donderdag boven het Midden-Oosten is gezien.

Het mysterieuze spiraalvormige object draaide rond, gaf licht en had een lange staart. Verschillende getuigen plaatsten video’s op YouTube.

Het vreemde fenomeen is onder meer gemeld in Georgië, Armenië, Turkije, Libanon, Jordanië en andere landen in de regio. Het Israëlische defensieleger zei in een verklaring niet op de hoogte te zijn van operaties in het gebied.

Ballistische raket

Sommige astronomische experts speculeerden dat het object een satelliet was die in een baan om de aarde was geëxplodeerd, meldt de Times of Israel. De krant citeerde ook een Libanees bericht dat het zou gaan om de overblijfselen van een meteoriet.

De vooraanstaande Israëlische astronoom Dr. Yigal Pat-El, voorzitter van de Israëlische Vereniging voor Astronomie en directeur van een sterrenwacht, vertelde aan de krant Ediot Ahronot dat het object mogelijk een ballistische raket was.

“De raket is waarschijnlijk onbestuurbaar geworden en de mensen hebben wellicht de overblijfselen en de brandstof gezien. De raket bereikte een hoogte van 200-300 kilometer en is daarom gezien vanuit zo veel verschillende locaties,” zei hij tegen de krant.

Volgens Pat-El is het geen meteoor geweest: “Het leek op een klein object dat plotseling groter werd en spiraalvormige bewegingen maakte. Na enige momenten veranderde het in een wolk. Het leek op een object dat hoog boven de grond vloog en vervolgens uiteenviel.”

Vermoedens dat het oplichtende object een raket zou kunnen zijn werden versterkt door een verklaring van het Russische ministerie van Defensie waarin stond dat het land op succesvolle wijze een strategische intercontinentale ballistische Topol-raket had gelanceerd.

Zeldzaam natuurfenomeen

De raket zou vanuit de Russische oblast Astrachan zijn gelanceerd en raakte een hypothetisch doelwit in een testgebied in Kazachstan, op 3500 kilometer van de noordelijke Israëlische grens. Theoretisch is zo’n lancering volgens MSNBC waar te nemen in gebieden in het Midden-Oosten en de Kaukasus.

Een ander Israëlisch televisiestation citeerde een hooggeplaatste bron binnen het leger die zei dat het incident een zeldzaam natuurfenomeen zou kunnen zijn geweest. Andere media vergeleken het verschijnsel met het spiraalvormige licht boven Noorwegen in 2009.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

37 reacties

 1. [quote name="O. Westerman"]Die UFO’s(in de vorm van antigravity alien en human made craft ) bestaan wel degelijk en er zijn wel degelijk ET’s. De duitsers hadden trouwens ook al saucers vliegen,de Vril and Haunebu’s die vlogen zeer snel ten opzichte van wat conventioneel was en ze hadden de eerste straaljager ook voordat het westen ze had, Horten plane. www.disclosureproject.org zie hier de getuigen van Ufo van ET’s door militairen.[/quote]
  Ik heb zat ufo’s gezien ook dichtbij en die zien er aards uit.Wel geloof ik dat juist nu de tijdlijnen bij elkaar komen de dimensies buiten 3d meer zichtbaar worden dus ook de bewoners van andere dimensies(entiteiten).Maar dat is een ander verhaal en heeft niks met deze technische ufos te maken.Binnenkort raken de tijdslijnen(dimensies) elkaar en kunnen we ze helder waarnemen vandaar dat ze zeggen dat ze”komen”NEE we gaan elkaar tegemoet!WIJ betreden een andere dimensie simpel as that.

  (0)
 2. [quote name="Frederic"]Zelfde fenomeen als in Noorwegen, google maar op “norway haarp spiral”.[/quote]

  Dit was een mislukte raketlancering in noorwegen. !

  (0)
 3. [quote name="c"]Ik vind weldat het tegenwoordig zo is dat er ergens maar een lichtje hoeft te verschijnen of het zijn buitenaardsen, pfff wat een hype, de ufo-misleiding voorspeld/gewaarschuwd door Werner van Braun slaat goed aan..Trouwens in de hogere dimensies(hoger dan 4)hebben ze geen techniek nodig..oftewel ruimteschepen c.q ufo’s[/quote]

  Die UFO’s ( in de vorm van antigravity alien en human made craft ) bestaan wel degelijk en er zijn wel degelijk ET’s. De duitsers hadden trouwens ook al saucers vliegen, de Vril and Haunebu’s die vlogen zeer snel ten opzichte van wat conventioneel was en ze hadden de eerste straaljager ook voordat het westen ze had, Horten plane. www.disclosureproject.org zie hier de getuigen van Ufo van ET’s door militairen.

  (0)
 4. Ik vind weldat het tegenwoordig zo is dat er ergens maar een lichtje hoeft te verschijnen of het zijn buitenaardsen, pfff wat een hype, de ufo-misleiding voorspeld/gewaarschuwd door Werner van Braun slaat goed aan..Trouwens in de hogere dimensies(hoger dan 4)hebben ze geen techniek nodig..oftewel ruimteschepen c.q ufo’s

  (0)
 5. [quote name="Sipco"]En dit schrijven de kranten zie link: http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1450716/2012/06/08/Ufo-koorts-in-Midden-Oosten-na-Russische-rakettest.dhtml[/quote]

  Voor al die ufo believers, it was a missile I told you so !

  (0)
 6. En dit schrijven de kranten zie link: http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1450716/2012/06/08/Ufo-koorts-in-Midden-Oosten-na-Russische-rakettest.dhtml

  (0)
 7. @Jasper: Haarp heeft hier niets mee van doen.Haarp is een High freqentie zender, waarbij de ionensfeer als spiegel wordt gebruikt om te manipuleren.Zo zou Haarp een trilling kunnen opwekken, en deze tegen de ionensfeer(Ongeveer 120 Km boven aardoppervlak) laten weerkaatsen, waardoor elders een aardbeving onstaat.(reflectiehoek.)Men zou er het “weer” mee kunnen manipuleren.En zal dit ook alvast wel gedaan hebben.Wat wij hier zien, is een dolle raket waarschijnlijk van een test of proef van defentie.Een vuurpijl die de weg kwijt is!!

  (0)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>