Homepagina » Het Complot » Tv-presentatrice ontmaskert Illuminati, krijgt bezoek van door mensen gemaakte Greys
tilatequila293472394823432

Tv-presentatrice ontmaskert Illuminati, krijgt bezoek van door mensen gemaakte Greys

De Amerikaanse tv-presentatrice Tila Tequila schreef op haar Facebookpagina over drie door mensen gemaakte Greys die op haar af waren gestuurd om haar bang te maken omdat ze de Illuminati ontmaskert.

Ze schreef verder dat ze één van de weinigen is die zich het contract herinnert dat ze afsloot voordat ze naar de aarde kwam.

Die drie duistere, door de mensen gemaakte Greys maken me niet bang, aldus een bevlogen Tequila. Ze is naar eigen zeggen bevriend met de échte Greys van het licht. Ze zijn echt, benadrukt ze.

Aneurysma

Tequila roept de Illuminati op te stoppen met het sturen van neppe, door mensen gemaakte duistere Greys. Volgens haar worden de mensen een stuk sterker en slimmer dan de oude garde zich realiseert. Ze kunnen niet eeuwig alle vreemde zaken uit Google Earth blijven wissen. Ze is vastbesloten het nieuwe leven samen met alle andere ontwaakte mensen te beginnen op de nieuwe aarde.

Eerder publiceerde Tila op haar blog een artikel over de ontmaskering van de Illuminati. Het stuk werd verwijderd en de presentatrice kreeg een aneurysma in haar hersenen.

Videoclips

In haar publicatie legt Tequila uit dat ze het als haar taak ziet om de waarheid aan het licht te brengen. Ze vraagt zich af of het mensen is opgevallen dat de meeste videoclips de laatste tijd een zeer duistere en satanische ondertoon hebben. Vanaf het moment dat Lady Gaga ten tonele verscheen zijn alle muziekvideo’s erg duister en satanisch geworden. Kinderen groeien ermee op en vinden het de normaalste zaak van de wereld.

Volgens Tila moeten mensen opstaan tegen de onzichtbare groep achter de schermen. Ze zijn machtig, maar we kunnen ze verslaan om weer in vrede en harmonie met elkaar te leven, schrijft ze.

Infrageluid

De tweede onthulling heeft betrekking op onze televisietoestellen. De regering kan frequenties door je televisie en telefoon sturen die je niet kunt horen, maar die je brein sterk beïnvloeden. Het is alsof je wordt gehypnotiseerd zonder dat je het doorhebt. Tila onderzocht het de laatste zeven jaar als tv-presentatrice en heeft moeten concluderen dat het waar is. Ze vindt het belangrijk dat mensen weten wat er met ze gebeurt.

Tequila twitterde vaak over deze onderwerpen totdat haar tweets werden geweigerd en haar Myspacepagina publicaties met bepaalde woorden begon te blokkeren. Daarom probeert ze de boodschap nu te verspreiden door middel van hints.

Volgens de presentatrice zitten de meeste grote artiesten in het complot: Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Taylor Swift en honderden anderen. Ze zijn onderdeel van de alliantie. De regering weet veel meer over 2012 dan we denken. En daarom zijn alle videoclips nu zo duister. De muziekindustrie gebruikt haar marionetten om bepaalde boodschappen over te brengen.

‘De anderen’

De reden? Met de muziek probeert de industrie het brein van zo veel mogelijk mensen aan te tasten. Mensen die ernaar luisteren worden langzaam maar zeker een soort robot, een zombie, een gewillige slaaf van de federale regering. En zo worden ze tegengehouden om de kwantumsprong in bewustzijn te maken.

Volgens Tila woedt momenteel een strijd tussen goed en kwaad. Ze staat naar eigen zeggen aan de goede kant en daarom wordt ze steeds aangevallen. Ze is vastbesloten de mensheid te blijven informeren over ‘de anderen’ zoals ze de Illuminati noemt.

Tila Nguyen, zoals ze eigenlijk heet, besluit met de opmerking dat liefde de hoogst mogelijke trilling heeft in het universum. Wanneer je liefde uitstraalt ben je overal tegen beschermd en kan je niets gebeuren.

Bron: In5d.com

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

89 reacties

 1. Sorry maar mw. Tequila is dezelfde vrouw die zichelf op MTV verkocht voor geld en zo dom is dat ze nog niet kan onderzoeken of de melk met brokken nog drinkbaar is.

  Volgende x een iets geloofwaardiger individu.

  (0)
 2. Ze zouden haar meteen een kogel geven. Waarom waarschuwen en het risico lopen op dit soort praktijken? Nu weten we dus zogenaamd dat ze haar hebben bezocht.

  Gezwets.

  De Illuminati maakt geen fouten, of ze laten je lopen, of ze stoppen je in de grond. Er is geen middenweg. Dit is gewoon aandachttrekkerij.

  (0)
 3. er is hier rust en vrede,maar ik kijk nergens meer van op.
  ben doof dus leef zo wiezo in mijn eigen wereld.
  wat die t.v. betreft het gaat hier om .Men versneld plotseling en dan stop het weer en wordt normaal.Dat doet men tegenwoordig bij alles .Dat geeft steeds een kleine schok .Maar dat heeft veel invloed op de geestelijke gesteldheid van de mens..(hierdoor worden de mensen zonder dat ze het weten zwaar beinvloed

  (0)
 4. Als ze dus geen sextapes aan het maken is, straalbezopen over straat wandelt, haar edele delen showt voor het oog van de paparazzi en met wildvreemde mannen naar bed gaat dan kletst ze gezellig met goedwillende E.T.’s? Ik had altijd het idee dat deze goedwillende E.T.’s zich alleen lieten zien aan diegene met een hoge frequentie of iets dergelijks.

  (0)
 5. [quote name="AAQ"]Wat een onzin. die vrouw is helemaal van het patje af. minder films kijken, wiet roken en meer focussen op de realiteit.

  Als deze artiesten in een complot zitten kan je de hele rock, hardrock, metal en heavy metal scene wel onder het complot verstaan. Deze clips zijn vaak toch een stuk duisterder. Het is gewoon een bepaalde stijl welke momenteel hot is in de pop muziek en al jaren lang bij metal en heavy metal in de smaak valt.

  Ook die Illuminati is één grote onzin.[/quote]

  Ik zou dan maar meer onderzoek gaan doen en dan kom je op kei harde feiten dat het wel zo is mensen worden zo goed gehersenspoelt.

  (0)
 6. Wat een onzin. die vrouw is helemaal van het patje af. minder films kijken, wiet roken en meer focussen op de realiteit.

  Als deze artiesten in een complot zitten kan je de hele rock, hardrock, metal en heavy metal scene wel onder het complot verstaan. Deze clips zijn vaak toch een stuk duisterder. Het is gewoon een bepaalde stijl welke momenteel hot is in de pop muziek en al jaren lang bij metal en heavy metal in de smaak valt.

  Ook die Illuminati is één grote onzin.

  (0)
 7. @Guido

  Oke stel het komt in mijn onderbewustzijn. Maar hoe beïnvloed mij dit dan in het dagelijks leven. En wat voor soort boodschappen zouden het dan moeten zijn? Ik heb altijd geleerd om zelf gewoon eerst na te denken voordat je iets doet. Om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen daden.

  Als ik dit bericht moet geloven zit er ergens een mannetje van de overheid constant de klooien met frequenties om mijn brein te beïnvloeden? Ik kan dat gewoon niet geloven. Of vind jij dat wel geloofwaardig? Dat is toch wel iets anders dan sluipreclame, waar jij op doelt.

  (0)
 8. Gelukkig dat ik niet naar die artiesten luister, maar nu ter zake.
  Het zal mij eigenlijk niet uitmaken of mensen dit allemaal vertellen enzo, ik weet ook niet of ik het moet geloven, maar ik weet wel dat als die Illuminatie al zoveel macht heeft, het weinig zin meer heeft er iets tegen te beginnen.

  (0)
 9. de tekens zie je inderdaad heel veel in muziekclips en tv.. de illuminatie wil alleen maar slaven. Nu ik meer weet daarover weet ik het wel hoor. hopelijk worden er meerdere mensen snel wakker!

  (0)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>