Homepagina » Universum » ‘Ring van vuur’ zonsverduistering op 20 mei, samenstand tussen Pleiaden, Chichen Itza
eclips98273493874394

‘Ring van vuur’ zonsverduistering op 20 mei, samenstand tussen Pleiaden, Chichen Itza

Op 20 mei aanstaande vindt een ringvormige zonsverduistering plaats met een magnitude van 0,9439.

Bij een ringvormige of annulaire zonsverduistering is de zon al dan niet geheel aan het zicht onttrokken door de maan, de zon vormt een lichtgevende rand om de maan.

En annulaire zonsverduistering vindt plaats wanneer de diameter van de maan ogenschijnlijk kleiner is dan die van de zon waardoor de zon lijkt op een annulus (ring) en het meeste zonlicht wordt tegengehouden.

Het fenomeen is zichtbaar van de Chinese kust en het zuiden van Japan tot het westelijke deel van de Verenigde Staten en Canada. De eclips volgt een denkbeeldige lijn tussen Guangzhou, Tokio en Albuquerque.

Het gaat om de eerste zonsverduistering van de 21e eeuw boven het Noord-Amerikaanse continent. Daarnaast is het de eerste annulaire zonsverduistering sinds de eclips van 10 mei 1994.

Nostradamus

De kwatrijnen van Nostradamus over een aardbeving in mei: X67. Een krachtige aardbeving in de maand mei. Saturnus, Steenbok, Jupiter, Mercurius in Stier: Venus ook. Mars in Kreeft. Hagelstenen vallen ter grootte van een ei.

Mayaprofetie

De Mayaprofetie spreekt van de terugkeer van de jaguar-slang. De zon is op 20 mei uitgelijnd met de Pleiaden, de aarde en de maan. Een mogelijke manifestatie van Kukulcan of Quetzalcoatl tussen 21 maart en 20 mei. Volgens de overleveringen komen de ‘nieuwe mensen met kennis’ terug naar de aarde.

Graancirkel

Tijdens het 16e jaarlijkse internationale UFO-congres legde ufoloog Jaime Maussan uit dat een graancirkel de terugkeer van de Meso-Amerikaanse gevederde slang Quetzalcoatl rond 20 mei 2012 aankondigt (zie onderstaande video).

Venusovergang

De zonsverduistering is de eerste in een reeks van drie opvallende astronomische gebeurtenissen in 2012. Op 6 juni vindt de Venusovergang plaats en op 13 november zal er een totale zonsverduistering zijn.

Bron: Thetruthbehindthescenes.org

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>