Home » Graancirkels » Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback
Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback

Mogelijke UFO-graancirkels gespot in Australische outback

Buitenaardsen hebben mogelijk hun sporen achtergelaten in de Australische outback. Dat meldt de krant Northern Territory News. In Tennant Creek in het Australische Noordelijk Territorium, halverwege tussen Darwin en Alice Springs, zijn door de jaren heen diverse UFO-waarnemingen gedaan, maar nu zijn op het land onverklaarbare sporen gevonden.

Opzichter Ray Aylett denkt dat het een graancirkel betreft. “Er is geen andere verklaring,” zei hij. “De omringende grond is hard, maar in de cirkel is alles erg zacht.” Aylett ziet rond Muckaty Station, een gebied dat eigendom is van de Aboriginals en door de Australische overheid wordt gebruikt voor de opslag van kernafval, al vele jaren UFO’s, maar hij is zelf nog nooit bezocht.

De dinsdag na Pasen zag Aylett in het gebied naar eigen zeggen een soort rechthoekige wolken in de lucht. Het gebied was getroffen door zware regenval, waardoor de weg naar het afgelegen stuk land onbegaanbaar was geworden. Toen al het water weer was verdwenen, werd plotseling de vreemde vorm zichtbaar.

Toen Aylett op 7 april de weg aan het egaliseren was, ontdekte hij de graancirkel. Hij verkende het gebied met een helikopter, maar kon maar één formatie vinden. Aylett weet niet zeker of buitenaardsen contact proberen te maken, maar iedere keer als hij UFO’s ziet zwaait hij met zijn zaklamp.

[NT News]

12 comments

 1. ‘Er is geen andere verklaring’ ???
  Hoe beperkt is je denkvermogen dan.

  De dooddoener ‘Dit is zo’n ingewikkeld patroon, dit kan nooit door mensenhanden gemaakt zijn’ gaat in dit geval ook niet op.

  (7)
 2. Ik heb de foto even bekeken via de link maar daar is in de verste verten geen graan te zien,
  Laat staan een graancirkel En waren cirkels niet ooit rond?
  dit is gewoon een amorfe kale plek..

  (9)
 3. Verklaar dan eens het volgende:

  1. De graanstengels zijn telkens GEBOGEN op de knik, dus niet gebroken, wat inhoudt dat ze na verloop van tijd weer verder kunnen groeien, daarbij groeien de graanstengels die gebogen zijn geweest ook nog hoger door dan de stengels die niet gebogen zijn geweest.

  2. Men denkt dat dit te verklaren is door de hoge energie die afkomstig is van de lichtbollen die worden gesignaleerd als er graancirkels in enkele seconden gemaakt worden. Hiervan zijn ook video opnames van waarbij je de lichtbollen over het veld ziet scheren en even later ligt er een graancirkel.

  Ook ervaren diverse mensen een hele hoge energie wanneer ze door de graancirkels heen lopen. Voor sommige mensen is het vaak zelfs te heftig en moeten dan weg.

  3. De graancirkels worden vaak in seconden tot minuten gemaakt wat ook vaak bevestigd is door mensen die net bij een veld waren en even later weer terug kwamen op dezelfde plek.

  4. Er zitten zulke complexe cirkels tussen dat het onmogelijk is ze na te maken met zulke precisie. Geen enkel mens met een plankje en een touwtje of anderszins is dit nog gelukt. En als dit wel zou kunnen dan hadden de debunkers graag een Youtube video gemaakt van hun technologie om hun uitvinding aan het publiek te tonen. En anders waren ze wel een keer gesnapt denk je ook niet!?

  Je mening uitten is prima, maar onderbouw ‘m dan eens!? Wat is jouw “plausibele” verklaring dan!? Nou , nou…?

  Schenenschoppen is zo makkelijk, maar voordat je je mond opentrekt, denk dan eerst even na over een aantal zaken.

  Voor jouw een vraag voor mij een weet.

  (9)
 4. Miss Multiuniverse

  Nee, dit ziet er niet uit. Wanneer dit gemaakt is door Aliens moeten ze nog veel leren .

  (7)
 5. dit is wel zoo mooi semetrich gemaakt dat handen arbeid hierbij in het niet wordt gesteld .wie wil hierbij nog iets vertellen ! ik wil het een praatjes maker wel eens zien doen .maar dan wel in een tijds bestek van 3 minuten of zo .

  (0)
 6. de foto bij het artikel is niet de graancirkel in Australie waar het in de tekst over gaat.
  Als je de originele foto bekijkt zie een grofronde open plek die ook door het veelvuldig draaien van een tractor gemaakt kan zijn. http://www.ntnews.com.au/news/northern-territory/possible-ufo-crop-circles-spotted-at-muckaty-station-north-of-tennant-creek/story-fnk0b1zt-1226914110132

  Dit is echt geen nieuws en mag eigenlijk geen graancirkel genoemd worden.

  (1)
 7. In Groot-Brittannië werd destijds ook bij hoog en laag beweerd dat de graancirkels van buitenaardse afkomstig moesten zijn, want die konden onmogelijk door mensenhanden gemaakt zijn, werd toen beweerd door bepaalde groepen. Tot er 2 mannen met een bekentenis kwamen dat ze bijna alle graancirkels gemaakt hadden. Ik zeg bewust bijna alle!! Ook ik geloof wel in buitenaards maar niet dat de graancirkels door buitenaardse gemaakt worden. 99% word door mensenhanden gemaakt en er zullen best ook wel onverklaarbare gevallen tussen zitten. Maar ik ben voortaan sceptisch en voorzichtig als het om graancirkels gaat, en zeker nadat de kerels in Groot-Brittannië een boekje open deden. Ik ben bang dat er in Australie ook zoiets achter zal zitten. Maar er is ook een hele grote groep die willen dat het buitenaards is, en dat is een groot verschil met echt buitenaards zijn. Ik zeg nogmaals dat ik ervan overtuigd ben dat er meer leven in het universum is dan alleen op aarde voordat ik weer een hoop reacties krijg, maar over graancirkels heb ik mijn bedenkingen. Ik vraag me ook af wat dan de bedoeling of de boodschap zou moeten zijn van dergelijke graancirkels, en zou een levensvorm die veel intelligenter zijn dan mensen echt geen andere manier van communiceren hebben?

  (4)
 8. zouden aliens,buitenaardse wezens als ze een boodschap willen achterlaten.dat niet op een andere manier doen???!!!dit is gewoon door mensen gedaan….dat is toch al lang bekend,bewezen door de jaren heen!!!WELKE BOODSCHAP ZOU DIT DAN MOETEN ZIJN?????DAT ZE KUNSTZINNIG ZIJN??/:)

  (3)
 9. Wie zegt dat dit alles niet komt omdat vaten zijn gaan lekken, onder de grond? Als je goed het verhaal hierboven leest, is het een gebied voor opslag van kernafval? Wordt het geen tijd, om daar eens de boel te gaan onderzoeken en direct aan de bel te gaan rammelen? Een graancirkel… dat proberen ze ons juist misschien wijs te maken?

  (3)
 10. Als je dan de originele foto, niet kan plaatsen, plaats dan niks…. toch een soort van misleiding.
  daar zijn we hier toch op tegen?….
  Nergens in de australische outback is het zo groen als daar. Wat ook bevestigd wordt in het originele artikel.

  Daar zie je ook niet iets wat mooi symetrisch is… en zeker niet groen.

  (2)
 11. Al jou argumenten zijn niet van toepassing die bij de foto van dit artikel hoort… en dat is niet die mooie groene hierboven… maar die je ziet als je de link naar het originele artikel aan klikt.

  (1)
 12. Van mensen leren ze weinig dus ik vrees het ergste 🙂

  (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *