Home » Gezondheid » Leukemie behandelen met hennepolie
Leukemie behandelen met hennepolie

Leukemie behandelen met hennepolie

Uit een recente studie in het tijdschrift Case Reports in Oncology blijkt dat cannabis een effectieve behandeling is voor agressieve vormen van leukemie.

Er werd gekeken naar het geval van een tienermeisje, dat was gediagnosticeerd met een zeer agressieve vorm van acute lymfatische leukemie.

De patiënt onderging standaardbehandelingen, chemotherapie en beenmergtransplantaties. Geen van deze therapieën bleek effectief te zijn, waardoor de ouders van het meisje op zoek gingen naar alternatieven. Ze besloten cannabinoïden toe te dienen in de vorm van hennepolie.

Toestand verbeterde

Artsen Yadvinder Singh en Chamandeep Bali uit Toronto schrijven in het tijdschrift uitgebreid over de behandeling. De toestand van het meisje verbeterde aanzienlijk.

De patiënt stierf uiteindelijk aan de gevolgen van de chemotherapie, die een verwoestend effect had op haar lichaam. De cannabinoïden hadden geen toxisch effect op de patiënt en alhoewel zich enige psychosomatische klachten voordeden als gevolg van het gebruik van de olie, verbeterde de toestand van de patiënt.

Meer onderzoek nodig

De auteurs pleiten voor ‘veel meer onderzoek’ om de voordelen van dergelijke therapieën te kunnen bepalen. Laboratoriumonderzoek is nodig om te kijken welke cannabinoïden zich het best lenen tot antikankermedicijn.

Er is genoeg bewijs om aan te tonen dat huidige methoden niet effectief en bovendien gevaarlijk zijn. Nieuwe behandelmethoden kunnen een patiënt succesvol behandelen zonder dat er toxische bijwerkingen optreden.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

21 comments

 1. Er zijn diverse medicijnen tegen vormen van kanker. Cannabis olie (ook wel Phoenix tears genoemd) van Rick Simpson is de laatste jaren een middel gebleken tegen ALLE vormen van kanker en bovendien andere “ongeneeslijke” ziektes. Het boek “To die or live free” van Shona Banda vertelt over haar strijd tegen de Ziekte van Crohn. Cannabis, zowel voor medicinale als industriële toepassingen, vormt echter een bedreiging voor de industrie en de elite, die zich liever verlagen tot genocide dan hun rijkdom op te geven.

  (0)
 2. weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?

  (0)
 3. [quote name=”hetzalwel”]weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?[/quote]

  Onder het artikel staat een link naar een instructievideo (Zelf hennepolie maken).

  (0)
 4. [quote name=”Abel”][quote name=”hetzalwel”]weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?[/quote]

  Onder het artikel staat een link naar een instructievideo (Zelf hennepolie maken).[/quote]
  dank je. ik had een hele mooie link http://www.argusoog.org/hennepolie-geneest-kanker-en-vele-andere-ziekten/

  maar die werkt niet meer (rara waarom)?

  (0)
 5. Ik begrijp niet dat Hennep niet op grotere schaal word toegepast. Je kunt er zoveel goede dingen mee doen. Het dan medicinaal gebruikt worden, je kunt er kleding van maken en zelfs dingen mee bouwen door er een polymore van te maken.

  (0)
 6. [quote name=”hetzalwel”][quote name=”Abel”][quote name=”hetzalwel”]weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?[/quote]

  Onder het artikel staat een link naar een instructievideo (Zelf hennepolie maken).[/quote]
  dank je. ik had een hele mooie link http://www.argusoog.org/hennepolie-geneest-kanker-en-vele-andere-ziekten/

  maar die werkt niet meer (rara waarom)?[/quote]

  De website Argusoog is er onlangs mee gestopt.

  (0)
 7. Wordt er nou hennepolie of wietolie bedoeld? Beiden zijn 2 verschillende olien namelijk. Hennepolie is gewoon vrij verkrijgbaar bij de Tuinen.

  (0)
 8. Maak sinds een jaar zelf wietolie, zeer geneeskrachtig.
  Waar je de olie ook kan bestellen is stichting mediwiet, ook komen daar mensen aan het woord die na jaren lang medicijnen gebruik met veel bijwerkingen op wietolie zijn over gestapt.
  Lees de honderden reacties op mediwiet.nl rubriek gastenboek!
  Sommige zijn super blj, eindelijk een medicijn te hebben gevonden dat werkt zonder bijwerkingen!

  (0)
 9. Onderzoekers verbonden aan de website kanker.be kwamen al eerder tot de conclusie dat cannabis kankercellen vernietigt. Omdat het om cannabis ging, weigerde dokter Nagels van de site de resultaten te publiceren. Hij ging pas overslag na massaal protest.
  Dit trieste voorbeeld van schuldig verzuim is jammer genoeg typisch wetenschap en politiek

  (0)
 10. [quote name=”hetzalwel”]weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?[/quote]

  zie helpolie.nl

  (0)
 11. www.mediwiet.nl

  (0)
 12. [quote name=”Vonzie”]Wordt er nou hennepolie of wietolie bedoeld? Beiden zijn 2 verschillende olien namelijk. Hennepolie is gewoon vrij verkrijgbaar bij de Tuinen.[/quote]

  De beide zijn goed. Trouwens hennepolie wordt nu al standaard toegevoegd aan kankermedicijnen van de traditionele medicijnen. Hennepolie is vrij te verkrijgen omdat je er niet stoned van wordt. Vandaar dat ik opteer voor wietolie. Schol!

  (0)
 13. [quote name=”Vonzie”]Wordt er nou hennepolie of wietolie bedoeld? Beiden zijn 2 verschillende olien namelijk. Hennepolie is gewoon vrij verkrijgbaar bij de Tuinen.[/quote]

  Is dat niet hetzelfde hennepolie of wietolie ? Komt allebei van de cannabisplant.

  (0)
 14. [quote name=”hetzalwel”]weet iemand hoe je hennepolie zelf kan maken?[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=dfQpOqXFKWY
  Zo doe ik het ook

  Veilig en goedkoop

  Succes

  (0)
 15. bedankt voor jullie informatie.

  (0)
 16. [quote name=”Vonzie”]Wordt er nou hennepolie of wietolie bedoeld? Beiden zijn 2 verschillende olien namelijk. Hennepolie is gewoon vrij verkrijgbaar bij de Tuinen.[/quote]

  Wietolie, dus olie van de vrouwelijke bloemen.Bij De Tuinen is alleen hennepzaad olie verkrijgbaar.

  (0)
 17. Moet Niburu hier niet onder zetten
  “Gebruik op eigen risico”..?
  Zou niet graag verantwoordelijk worden gesteld als men een aanklacht indient o.i.d. Het is maar een tip

  (0)
 18. De Hennepplant wordt wel eens de koningsplant genoemd,je kunt er bijna alles van maken. Maar daar ligt nu het probleem voor de gevestigde orde. Deze plant vormt een bedreiging voor de farmaceutische bedrijven, papierindustrie, staal en kunststoffen industrie en de olie industrie. Deze plant wil bijna overal groeien en zal er nooit schaarste bestaan en deze plant is niet alleen winstgevend voor elk land en deze is ook nog eens milieu vriendelijk.

  (0)
 19. [quote name=”Froukje”]Moet Niburu hier niet onder zetten
  “Gebruik op eigen risico”..?
  Zou niet graag verantwoordelijk worden gesteld als men een aanklacht indient o.i.d. Het is maar een tip[/quote]
  Lees eerst de site maar even…

  (0)
 20. Nou Pieter wat als je kind die ziekte heeft, durf je dan zomaar een therapie te kiezen. Niet wetende of het je kind zal redden of niet. Lijkt me nogal kort door de bocht. Het zal misschien wel werken maar wie durft dat risico te nemen?

  (0)
 21. [quote name=”Froukje”]Nou Pieter wat als je kind die ziekte heeft, durf je dan zomaar een therapie te kiezen. Niet wetende of het je kind zal redden of niet. Lijkt me nogal kort door de bocht. Het zal misschien wel werken maar wie durft dat risico te nemen?[/quote]Excuus voor mijn late reactie, “ik, als ik het alleen voor het zeggen had”

  (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *