Homepagina » Universum » Komeet ISON is mogelijk niet wat het lijkt
Komeet ISON mogelijk niet wat het lijkt

Komeet ISON is mogelijk niet wat het lijkt

De op 21 september 2012 ontdekte komeet C/2012 S1 (ISON) zal volgens astronomen op 1,8 miljoen kilometer de zon naderen om vervolgens zijn weg in de ruimte te vervolgen.

Uit foto’s van de Hubble-ruimtetelescoop kunnen we opmaken dat het misschien toch niet om een komeet gaat.

In het onderstaande filmpje worden de officiële foto’s vergeleken met foto’s die direct van de Hubble afkomstig zijn. Al snel is te zien dat de komeet niet uit één, maar uit drie delen bestaat.

Wat dit precies zou moeten betekenen kunnen wij op dit moment niet zeggen. Wat we al wel kunnen zeggen is dat uit deze situatie geen hel en verdoemenis zal voortkomen, zoals vaak wordt geroepen. Dat heeft de geschiedenis ons inmiddels wel geleerd. We vinden de ontwikkelingen rond komeet ISON zeer intrigerend en zullen we u op de hoogte houden van eventuele updates.

Bij Niburu zijn we er uiteraard van op de hoogte dat er zich al sinds het begin van ons bestaan gigantische objecten, schepen en hemellichamen in ons zonnestelsel bevinden.

Bekijk hieronder ook de updates die de maker van het voorgaande filmpje heeft gemaakt voor meer informatie en zijn reacties op vragen die hem naar aanleiding van het eerste deel werden gesteld.

En bekijk hier de foto van ISON op de website van de Hubble-ruimtetelescoop.

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

40 reacties

 1. Hmm ik weet niet hoor,maar de zon doet op dit moment ook rare dingen,zo als er nu voorspeld wordt zal de zon binnen kort een bedreiging worden voor de communicatie,misschien heel misschien zorgt ison er voor dat het minder dramatisch wordt? is een vraag hoor maar omdat de zon al een lange tijd uitbarstingen heeft en zeker de laatste tijd zulke mooie luchten zijn te zien,ik vraag me gewoon af……..

  (0)
 2. als je wil zien hoe ISON vanuit het standpunt van Hubble aan de hemel beweegt dan kun je in een planetarium-programma zoals Starry Night als het ware op de HST gaan zitten en van daaruit naar ISON kijken; laat de tijd 8 minuten lopen (ongeveer de belichtingstijd van de foto’s die voor deze compositie zijn gemaakt) en laat het programma ondertussen het de weg die ISON aan de hemel aflegt tekenen. Je ziet dan dat ISON inderdaad een beetje een wiebelende baan lijkt te beschrijven. Overigens voor wie wil weten hoe en waarom deze composiet-foto op deze manier is gemaakt:
  http://hubblesite.org/hubble_discoveries/comet_ison/blogs/making-hubble-s-color-image-of-comet-ison

  (0)
 3. In het onderstaande artikel worden wat theorieen over ISON uitgelicht.
  http://plazilla.com/komeet-ison-en-de-gospel-komend-vanuit-de-sterren

  (0)
 4. [quote name="Mojomirosa"]Heeft te maken met de belichting en de beweging van de Hubble ten opzichte van de komeet.
  Mysterie opgelost, zaak gesloten.[/quote]
  Ja en dan is er zeker niemand die doorheeft, dat deze meteoriet zijn verhitte delen aan Huble toont.En deze link verklaart zeer veel.http://www.astroblogs.nl/2013/08/20/is-er-een-cover-up-door-de-nasa-van-komeet-ison-niet-dus/

  (0)
 5. Winged Discs;
  http://www.google.nl/search?q=winged+disc&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.51156542,d.bGE,pv.xjs.s.en_US._-554IbEZc0.O&biw=1280&bih=685&um=1&ie=UTF-8&hl=nl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4iYXUteRHM-Thgeq8oCAAw

  Annunaki coming….

  (0)
 6. Ik dacht in eerste instantie ook van “hè, interessant!” en begon me hierin te verdiepen. In het filmpje past hij gewoon het contrast aan waardoor je meer details kunt zien. Maar een heel belangrijk punt, dit is een samengestelde foto van 3 foto’s! Ik heb de fotoshoot gezien waarop je een streepje ziet, vervolgens een punt en dan weer een streep. Deze foto’s zijn samengevoegd waardoor je dus die vreemde formatie krijgt. Oftewel een storm in een glas water. Helaas maar waar!:( Daar had de maker van de video ook simpel achter kunnen komen….

  (0)
 7. [quote name="swoepie"]Ik herinner me dat niburu vorig jaar ook vol met artikelen stond over komeet elenin. Een komeet die uiteindelijk niks bijzonders bleek te zijn.[/quote]
  Ja idd,, er word zoveel desinfo verspreid over het internet en dus ook hier, het is gewoon een komeet die ruimschoots langs de aarde schiet, niet meer en niet minder! Hoe maak je van een mug een olifant

  (0)
 8. [quote name="swoepie"]Ik herinner me dat niburu vorig jaar ook vol met artikelen stond over komeet elenin. Een komeet die uiteindelijk niks bijzonders bleek te zijn.[/quote]

  Sja… maar straks is het een spelletje net als “De jongen die wolf riep” …

  En wat maakt het eigenlijk uit als er wel of niet iets komt.. Dat zien we dan wel toch.

  (0)
 9. [quote name="kengai"]En ik begin mij te ergeren aan mensen die alles afdoen als onzin.
  Ga dan de telegraaf lezen, dat is pas de pure waarheid.[/quote]
  Het feit dat Niburu overal een complot-theorie of een ramp maakt is simpelweg vermoeiend. We doen dit niet af als onzin, het heet simpelweg gewoon logisch nadenken.

  (0)
 10. Ik herinner me dat niburu vorig jaar ook vol met artikelen stond over komeet elenin. Een komeet die uiteindelijk niks bijzonders bleek te zijn.

  (0)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>