Home » Financieel » ‘Euro-Titanic heeft te weinig reddingsboten’ (video)

‘Euro-Titanic heeft te weinig reddingsboten’ (video)

Spanje is voor 100 miljard euro uitgekocht nu Europese landen hebben toegezegd leningen te verstrekken om de ondergang van de bankensector in het land te voorkomen.

Dat de Europese ministers van Financiën akkoord gaan is volgens de Spaanse premier Mariano Rajoy een reflectie van het succes van de eurozone.

Volgens Nigel Farage, leider van de eurosceptische fractie Europa van Vrijheid en Democratie in het Europarlement, is de Spaanse minister-president één van de meest onbekwame leiders van de Europese Unie omdat hij de afgelopen weken nog verkondigde dat er geen uitkoop zou komen.

Gefaald

De Lissabonstrategie, een actie- en ontwikkelingsplan van en voor de Europese Unie, stelde in 2000 dat met de euro in 2010 sprake zou zijn van volledige werkgelegenheid en dat Europa hét dynamische machtscentrum van de wereld zou zijn. Volgens Farage heeft de euro in alle opzichten gefaald.

Door de Spaanse uitkoop wordt de situatie alleen maar erger, aldus de Europarlementariër. Van de 100 miljard voor de Spaanse banken komt namelijk 20 procent uit Italië. Het geld wordt tegen drie procent geleend aan Spanje, maar om het geld te krijgen moeten de Italianen het eerst tegen zeven procent lenen op de markten. Op deze manier wordt Italië weer richting een uitkoop gedreven.

Farage besloot: De euro-Titanic is in aanvaring gekomen met een ijsberg en er zijn simpelweg niet genoeg reddingsboten.

Bron: YouTube/UKIPmeps

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

21 comments

 1. Heerlijke kerel die Nigel, zegt waar het werkelijk op staat.
  En dan die pro euro pipo Guy Verhofstad, die er maar doorheen loopt te schreeuwen, een teken van machteloosheid.
  Dat het hele zaakje maar snel omvalt.

  Groetjes Bert

  (0)
 2. Nigel zegt al jaren waar het op staat.
  En al jaren zijn er heel veel mensen het met hem eens. Nigel vertelt als het ware daar, wat de mensen hier zien, horen en denken.
  Maar het helpt niets.. Waarom niet?
  Nigel is ook een puppet. Net als al die anderen.

  (0)
 3. Het is Europese project is mooi,maar louter politiek en niet economische, de creatie van de € werd bedacht binnen de bilderbergconferenties,deze elite op dit niveau fouten en mislukkingen toegeven, aatsmoeilijk.De FUD-creatie van de paniekstrategie:angst,onzekerheid en twijfel, de leugens verspreidt door politici, sinds de €-intro is het leven duurder geworden. De nationale en regionale zullen altijd primeren bij de politici, ook bij de introductie van Extraterrestrials, zonder medewerking van een bepaald soort dommeriken

  (0)
 4. Zou verhofstad ook een vrijmetselaar zijn zoals Karel De Gucht? Allesinds triestig dat hij Nigel z’n tijd niet gunt zonder erdoor te roepen…

  (0)
 5. En moet onze voormalige eerste minister Guy verhofstadt daar zien zitten als een boer eerste klasse. Blijkbaar heeft hij het nog niet door hoezeer europa in slechte papier zit. Nee hoor zolang zijne geldbeugel maar blijft groeien.

  (0)
 6. Wat mij opvalt is dat men Nigel jaren heeft verzwegen in elke media, nu het slecht gaat laat men op sommige sites(inclusief deze) ineens, zijn clips op Youtube zien. Nigel riep en voorspelde al de ellende voor de banken crises en voor de schuldencrises veroorzaakt door overheden, iets waar de banken vervolgens geen deel in hebben. Immers als een particulier liegt over zijn financiele status krijgt eze ook gewoon geld. Dit is exact wat gebeurd in de diverse landen. Men liegt over de financiële huishouding, blijft structureel geld verspillen, stemmenwinnend door te roepen dat welvaartsverdeling geweldig is ondanks dat het aantoonbaar niet werkt, om vervolgens veel meer geld uit te geven vooral binnen de sociale heilstaat, en dit geld wat teveel wordt uitgegeven, constant bij te blijven lenen. Keyens zegt namelijk dat uiteindelijk er toch niemand is om te betalen, nu zien we hoe dit beleid keihard in het gezicht ontploft.

  (0)
 7. mocht over een tijd de euro zone vallen dan is al het geld weg of aan staatsleningen die via de ECB lopen met andere woorden de zogenaamde euro zone lijkt er eigenlijk op in gericht te zijn om het rijke europa wat een grootmacht moest worden eigenlijk van het begin af aan kapot te maken ! west europa verliest al haar geld aan zuid europa en het leuke is dat het nooit meer terug komt! het beste is iedereen terug naar zijn eigen munt eenheid en elk land van zijn schulden vrij te stellen! en dan over 30 jaar wanneer ze alles goed ge bestudeerd hebben en hopelijk van hun fouten geleerd om het dan nog eens te proberen want 1 europa is een nobel idee! het is alleen dat amerika groten deels het zelfde geloofd en qua ideeen het zelfde is ! wij in europa zijn te verschillend daar kan je geen eenheid van maken! je moet mensen laten zijn zoals ze zijn! door mensen te dwingen om anders te gaan worden duurd millenia`s! daar kan geen euro pact tegen op!

  (0)
 8. Oyeah! eindelijk een man met echte ballen. haha hier geniet ik nu van mensen die voor andere mensen opkomen. Een prachtig de zoveelste teken. Ene die Guy mag een andere baan gaan zoeken….

  (0)
 9. Nieuwe monetaire systemen kwamen vroeger aanbod vb bancor, bleven in de laden liggen.
  Monetaire systemen toepassen van Extraterrestrials, voor wie bekend of onbekend met welke doeleinden, ufo-coverups?
  De uitgaansmethode voor de Eurozone wordt berekend op een schuldenvrije monetaristische systeem, met de invoer van een wettelijke opgelegde te volgen staatsboekhouding voor privé- en overheidsdiensten…..
  Met de milieuproblemen en oude bankstructuren gaan spaarbanken, verzekeringsbanken en investeringsbanken mogelijk over kop, dit geheel wordt totaal omgevormd…..waardoor faillissementen in de toekomst totaal uitgesloten worden….

  (0)
 10. [quote name=”Debb3″]Oyeah! eindelijk een man met echte ballen. haha hier geniet ik nu van mensen die voor andere mensen opkomen. Een prachtig de zoveelste teken. Ene die Guy mag een andere baan gaan zoeken….[/quote]

  oyeahhhhhh! die opening van je is geweldig! wat een feest zullen we binnenkort beleven!:D

  (0)
 11. [quote name=”Bert”]Heerlijke kerel die Nigel, zegt waar het werkelijk op staat.
  En dan die pro euro pipo Guy Verhofstad, die er maar doorheen loopt te schreeuwen, een teken van machteloosheid.
  Dat het hele zaakje maar snel omvalt.

  Groetjes Bert[/quote]

  heerlijk om te zien bert! haha. kwestie van weken/dagen:D

  (0)
 12. [quote name=”Blup”]Nigel zegt al jaren waar het op staat.
  En al jaren zijn er heel veel mensen het met hem eens. Nigel vertelt als het ware daar, wat de mensen hier zien, horen en denken.
  Maar het helpt niets.. Waarom niet?
  Nigel is ook een puppet. Net als al die anderen.[/quote]

  door deze puppet zijn er weer duizenden wakker geworden! haha.

  (0)
 13. [quote name=”Evo”]En moet onze voormalige eerste minister Guy verhofstadt daar zien zitten als een boer eerste klasse. Blijkbaar heeft hij het nog niet door hoezeer europa in slechte papier zit. Nee hoor zolang zijne geldbeugel maar blijft groeien.[/quote]

  hij zal straks lachen als een boer met kiespijn.. heeft zijn geldbeugeltje toch niet geholpen:D

  (0)
 14. ja Evo nu hebben we het gezien he . hoe diene Guy Verhofstadt daar zit …diene lacht zijn eigen uit ik denk da diene nie goe weet wat er gaande is zeker tot dat het klapt , dan klapt hij maar mee zoutzak zo zat die daar …. ik weet haast wel zeker da die een vrijmetselaar is . allemaal al die leiders zijn dat , een grote pot nat .hij laat onmacht zien en nog duidelijk ook

  (0)
 15. die hogen mannen hebben gewoon opleiding gehad …Hoe naai ik geld en stop het in MIJN zak

  (0)
 16. hier bi komt ook nog eens dat de …..Titanic is gezonken en dan wel voor de tweede keer .

  (0)
 17. Hoe lang zal het duren voor Nigel Farage “zelfmoord” heeft gepleegd?

  (0)
 18. Er is geen crisis. Er is een (financieel)systeem ontworpen dat wel moet falen.
  Er loopt een groep op onze aarde die bewust een chaos maakt.Vervolgens trekken ze de macht rustig naar zich toe.
  Follow the money.
  De meeste mensen slapen. Langzaam beginnen we echter wakker te worden.
  Deze chaos is 100 jaren geleden al door de natives voorspelt. Echte leiders verdelen,vechten tegen corruptie en brengen balans onder de mensheid.
  Wat hebben we nu? zogenaamde leiders die ja knikken en niet de echte criminelen aanpakken. Nee want je moet het gewone volk uitkleden.Wake up.
  De natives weten in grote lijn wat er gaat gebeuren. Alle corrupte regeringen (in de wereld) zullen binnenkort falen.(zie arabische lente)
  Zie ook opmerking Lakota elder David Swallow jr.(05:30)http://youtu.be/DM3mj3dLJzY
  Deze (elite) groep zal straks de regie niet meer in handen hebben.
  Er komt een positieve verandering aan

  (0)
 19. [quote name=”tomaat”]hier bi komt ook nog eens dat de …..Titanic is gezonken en dan wel voor de tweede keer .[/quote]

  De titanic is nooit gezonken. Wat tegen de ijsberg aanvoer was haar zusterschip de Olympic 😉

  (0)
 20. aha ik dacht dat hij egt gezonken was hoe komen ze dan aan da verhaal …

  (0)
 21. [quote name=”tomaat”]aha ik dacht dat hij egt gezonken was hoe komen ze dan aan da verhaal …[/quote]

  Daar zit JP Morgan weer achter. Heeft te maken met verzekering, faillisement enzo.

  (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *