Homepagina » Chemtrails » Duitse regering informeert bevolking over chemtrails
chemtrails12434897493248

Duitse regering informeert bevolking over chemtrails

De Duitse regering informeert haar bevolking sinds vorige maand via haar website over chemtrails. Dat meldt het Duitse Kopp Online.

Waarnemers vermoeden dat geo-engineering, het bewust ingrijpen in het functioneren van de Aarde, al tenminste 20 jaar lang wordt toegepast.

Geo-engineering wordt op de website van het Duitse ministerie van Onderwijs en Onderzoek (BMBF) verkocht als een onschuldige methode om klimaatverandering tegen te gaan.

Met behulp van geo-engineering wil het ministerie straling van de Zon tegenhouden en CO2 in de atmosfeer reduceren als gevolg waarvan de Aarde minder snel zou opwarmen en het broeikaseffect zou verminderen.

Op haar website erkent het ministerie dat de maatregelen niet zonder risico zijn en dat sommige vragen vooralsnog onbeantwoord blijven. Ook wordt duidelijk dat chemtrails slechts een klein onderdeel zijn van de ingrijpende maatregelen die effect hebben op grootschalige systemen op Aarde.

Wetenschappers zijn bezorgd dat de chemicaliën die wereldwijd worden verspreid kunnen leiden tot serieuze aandoeningen.

{qtube vid:=ogp44qKfGts}

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

1 reactie

  1. Vandaag, 11 oktober 2012 was het ook weer raak, in elk geval boven Gelderland. Chemtrails van noord naar zuid en van west naar oost (matrixen) Het gif waaierd uit tot breedtes van enkele honderden mtr tot wel enkele kilometers. Ik hebde afgelopen dagen enkele kamerleden benaderd en gevraagd of hierover nu eens vragen in de 2e kamer kunnen worden gesteld. Wat hier gebeurd heeft te maken met: Milieu, Defensie, Veiligheid, Buitenlandse Zaken enz. Een regering MOET hierop officieel gaan reageren. Teken allemaal in elk geval de pititie van SOPN.nl
    De vraag die moet worden herhaald totdat er antwoord is luidt: Wat wordt er boven onze hoofden uitgespoten….? en WAAROM!
    met vriendelijke frisse en zuurstofijke maar stofvrije groetjes,
    Alfred Melse

    (0)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>