Home » Aliens » Britse politieagent ‘zweert op de Bijbel’ dat hij is meegenomen door buitenaardse wezens

Britse politieagent ‘zweert op de Bijbel’ dat hij is meegenomen door buitenaardse wezens

Het is vandaag precies 35 jaar geleden dat politieman Alan Godfrey de eerste gedocumenteerde UFO-melding deed in de Britse geschiedenis. Het was gelijk ook de vreemdste en meest geloofwaardige melding.

De Daily Express schrijft dat hij nog altijd pal achter zijn beweringen staat die hij destijds heeft gedaan. Op 28 november 1980 werd Godfrey midden in de nacht vanuit het niets uit zijn politieauto getrokken. Hij belandde naar eigen zeggen in een UFO waar een lange man met een baard en een paar kleinere wezens medische onderzoeken deden.

Hij was op zoek naar vermiste koeien toen hij plotseling een ‘ruitvormig object’ boven de grond zag zweven. Hij probeerde zijn collega’s te bereiken, maar de politieradio bleef stil. Godfrey zweeg lange tijd over zijn ervaring, uit angst dat hij voor gek zou worden verklaard. Uiteindelijk besloot hij toch melding te maken van de UFO, die ook door andere agenten was gezien.

Tijdens een hypnosesessie is geprobeerd alle herinneringen van Godfrey terug te krijgen. Zijn oud-collega’s zijn er heilig van overtuigd dat hij de waarheid spreekt. “Hij was een gewaardeerde collega met een uitstekende reputatie,” zei oud-collega Gary Heseltine.

De oud-politieman zei: “Ik durf op de Bijbel te zweren dat wat ik heb gezien echt was.” Er zijn ook getuigen die het verhaal van Godfrey bevestigen. Enkele minuten na het incident ging hij terug naar de plaats waar het allemaal gebeurd was en zag hij samen met een buschauffeur die langsreed een droge plek op het asfalt, terwijl het op dat moment regende.

Oorspronkelijke bron: http://www.express.co.uk/news/science/622088/British-policeman-ABDUCTED-aliens-UFO-stalked-him
Dit artikel verscheen op: http://www.ninefornews.nl/britse-politieagent-zweert-op-de-bijbel-dat-hij-is-meegenomen-door-buitenaardse-wezens

Het is vandaag precies 35 jaar geleden dat politieman Alan Godfrey de eerste gedocumenteerde UFO-melding deed in de Britse geschiedenis. Het was gelijk ook de vreemdste en meest geloofwaardige melding. De Daily Express schrijft dat hij nog altijd pal achter zijn beweringen staat die hij destijds heeft gedaan. Op 28 november 1980 werd Godfrey midden in de nacht vanuit het niets uit zijn politieauto getrokken. Hij belandde naar eigen zeggen in een UFO waar een lange man met een baard en een paar kleinere wezens medische onderzoeken deden. Hij was op zoek naar vermiste koeien toen hij plotseling een ‘ruitvormig object’…

Review Overview

User Rating: 3.95 ( 3 votes)

One comment

  1. LOL zweren op een boek vol leugens dat je de waarheid vertelt ? ROFL

    (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *