Homepagina » ET » Ancient Aliens 5: Vreemde ontmoetingen (video)
Ancient Aliens 5

Ancient Aliens 5: Vreemde ontmoetingen (video)

Ancient Aliens 5Travis Walton beweerde in 1975 aan boord te zijn geweest van een ruimteschip dat werd bemand door buitenaardse wezens.

Verschillende mensen waren getuige van zijn ervaring en 40 jaar na dato staat Walton nog altijd achter zijn verhaal.

Afgelopen jaar gaf Walton aan mogelijk te zijn geraakt door straling toen het ruimteschip opsteeg. Omdat Travis hierdoor zou kunnen komen te overlijden hebben de wezens hem aan boord genomen om de schade aan zijn lichaam te verhelpen. Walton ziet de pijn en de angst die hij ervoer als een logisch gevolg hierop.

Er zijn meer mensen die om welke reden dan ook zijn meegenomen aan boord van ruimteschepen. De Hebreeuwse Bijbel staat vol met verhalen over mensen die worden meegenomen door andere wezens.

Jonas, Mozes, Ezechiël en Henoch lijken allemaal fysiek naar andere dimensies te zijn gegaan om vervolgens weer terug te keren. Is het mogelijk dat buitenaardse wezens mensen al duizenden jaren aan boord van hun schepen brengen?

Bron: History.com

Gerelateerd:

© Copyright (c) Niburu.nl

12 reacties

  1. Wat ik beslist geloof is iets wat ik zelf heb gezien, een wezen dat opeens enkele seconden naast me stond toen ik een straatje over wilde steken ik keek 3keer de andere kant uit de 4e keer was het weg maar ik weet nog dat het leek op een reuze insekt ong 2 meter toen het weg was zag ik nog een grote vlinder op die plaats aankomen een mooie witte vlinder…die na enkele tellen weg vloog mij toch in verbazing achterlatend??

    (0)
  2. Kan waar zijn; ik ben ook in een
    ‘Buitenaards-schip’ geweest.

    (0)

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>